Wie is Dosha Fotografie?

10612868_713043388770334_8912430684418819570_n

Mijn naam is Dosha. Ik ben nu 7 jaar getrouwd met Bob. Samen hebben wij 3 prachtige kinderen. Niki is nu 6 jaar, DanĂ­ is 5 en Mika is 4.
6 jaar geleden heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVK met als bedrijfsnaam Dosha Fotografie. Na het afronden van de vakopleiding op de fotovakschool richt ik mijzelf steeds meer op mijn eigen bedrijfje en de geweldig leuke opdrachten die ik binnen krijg. Met een eigen studio aan huis en de mogelijkheid om eventueel ook buiten mooie portretten te maken kan ik mijzelf helemaal uitleven. Er staan inmiddels een hoop plannen klaar voor de toekomst om nog meer creativiteit in de fotografie te kunnen brengen.

Ik heb er heel veel zin in!! Jullie ook? Jullie zijn altijd van harte welkom!

Warme groet,

Dosha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>